Een greep uit de door Paul van Trigt behaalde kampioenschappen bij vakwedstrijden.

  • Europees Slagers juniorenkampioen
  • Winnaar Bronzen rookworst
  • Euroscar voor vleeswarenspecialiteiten
  • Winnaar Gouden Slagersring met Ossebraad
  • Winnaar Gouden Slagersring met Noorse zalmham

Geschreven columns, vaktechnische artikelen en boeken.

  • Worst en Vleeswaren (mede-auteur), 1991
  • Handboek Gastronomie (mede-auteur), 2001
  • Charcuterie, 50 innoverende recepten, 2002
  • Handboek Worst en vleeswaren, encyclopedie, (mede-auteur), 2003
  • 52 ontmoetingen met vers, gebundelde columns, 2007
  • Charcuterie 2, praktijkhandboek, 2012
  • Atelier van Klassiekers, de kunst van het slagersambacht, 2019


​​​​​​​Bij aankoop van Charcuterie 2 ontvangt u Atelier van Klassiekers, de kunst van het slagersambacht gratis.

(fotograaf Michel Zoeter)

Atelier van Klassiekers is te koop via vakmedianet: bestel hier!