Jarenlange praktijkervaring, aangevuld met de nodige literatuurstudie, vormen de basis van het 340 pagina’s tellende boek ‘Worst - vleeswaren - specialiteiten’. Het bevat 150 beschrijvingen van de meest bekende worst, vleeswaren en specialiteiten inclusief bijna 350 korte variantomschrijvingen.  


FELIX WILBRINK PRIJS
Paul van Trigt wint de Felix Wilbrink prijs 2023

Op de foodspecialiteitenbeurs in Houten werd de Felix Wilbrink prijs uitgereikt. Deze speciale prijs voor het product waar iedereen blij van wordt, is uitgereikt aan Paul van Trigt met het boek Worst - Vleeswaren - Specialiteiten.
Iedere slager die in Nederland een vraag stelt, stelt deze uiteindelijk aan Paul van Trigt, want, volgens de jury weet hij alles van vlees. Dit boek is een naslagwerk voor de charcuterie-verkoper. Een boek voor de winkelier maar zeker ook voor de klant. Eigenlijk kijk je er met zijn tweeën in om te zien wat de kwaliteit is van het product dat jij op dat moment wilt kopen, aldus de jury.

‘Kennis en vakmanschap is meer dan goud en zilver’

Recensie in vakblad Vleesmagazine door Christiaan van Beemen.
"Worst-vleeswaren-specialiteiten, Een bron van inspiratie". Klik hier voor de hele recensie →

De beschreven producten zijn schitterend in beeld gebracht met sfeervolle productfoto’s. Per product zijn de historie, ingrediënten, bereidingstechnieken, varianten en menusuggesties beschreven. 

​​​​​​​Voor wie
Dit boek is zeer interessant voor consumenten en of verkoopmedewerkers van slagerijen, horeca en versafdelingen die meer achtergrondkennis willen hebben van worst, vleeswaren en specialiteiten. Maar het kan ook dienen als inspiratie voor de slager of traiteur, omdat er in het boek ook veel varianten en andere creatieve toepassingen beschreven staan.

Relatiegeschenk of klantenactie
Dit boek is uitermate geschikt om cadeau te doen aan verkoopmedewerkers, als relatiegeschenk voor de feestdagen, of om een klantenactie mee te organiseren.

Geïnteresseerd? Bestel het boek →
€ 34,95 incl. BTW excl. eventuele verpakkings- en verzendkosten.

Inkijk in het boek? Klik hier →