Jarenlange praktijkervaring, aangevuld met de nodige literatuurstudie, vormen de basis van het 340 pagina’s tellende boek ‘Worst - vleeswaren - specialiteiten’. Het bevat 150 beschrijvingen van de meest bekende worst, vleeswaren en specialiteiten inclusief bijna 350 korte variantomschrijvingen.
‘Kennis en vakmanschap is meer dan goud en zilver’
Recensie in vakblad Vleesmagazine door Christiaan van Beemen.
"Worst-vleeswaren-specialiteiten, Een bron van inspiratie". Klik hier voor de hele recensie.
Voor wie
Dit boek is zeer interessant voor consumenten en of verkoopmedewerkers van slagerijen, horeca en versafdelingen die meer achtergrondkennis willen hebben van worst, vleeswaren en specialiteiten. Maar het kan ook dienen als inspiratie voor de slager of traiteur, omdat er in het boek ook veel varianten en andere creatieve toepassingen beschreven staan.
Relatiegeschenk of klantenactie
Dit boek is uitermate geschikt om cadeau te doen aan verkoopmedewerkers, als relatiegeschenk voor de feestdagen, of om een klantenactie mee te organiseren.
Geïnteresseerd? Bestel het boek.
Prijs € 34,95 incl. BTW excl. Eventuele verpakkings- en verzendkosten.
Inkijk in het boek? Klik hier.
Lees nu: artikel in OnderNamen